skip to Main Content
Rezervacija časova: (+381) 065 5582 856 (+381) 065 5582 852

Program nastave

Škola snowboard-a

Kao moderan sport današnjice, snowboard fascinira svojom raznovrsnošću stilova i mogućnošću da svaki pojedinac izrazi svoju individualnost i razvije sopstveni stil i tehniku. Lepota ovog, sve popularnijeg, sporta jeste u slobodi i osećajima koje pruža i namenjen je, ne samo avanturistima i onima koji traže izazov, već i deci, omladini i starijima. Snowboard zahteva odličnu koncentraciju, snagu, hrabrost, kao i želju za avanturom i zabavom.

Početni nivo

Ako ste početnik u vožnji snowboard-a, pokazaćemo Vam osnovne položaje na snowboard-u, kako da bezbedno izvedete svoje prve zaokrete, kao i kako da koristite ski lift i žičaru.

Srednji nivo

Ako već imate neko predznanje u vožnji snowboard-a, na ovim časovima ćete naučiti kako da pravilno izvodite gibanja i vijuganja, ali i kako da savladate specifične terene i pronađete svoj stil.

Napredni nivo

Čak i ako ste odličan poznavalac snowboard-a, visokokvalifikovani instruktori ski škole Snow stars team poradiće na Vašem stilu i pomoći će Vam da poboljšate svoju tehniku i stil. Pored toga, naučićete i carving tehniku, okrete (u kosom spustu, niz padinu) 180′ i 360′, a imaćete priliku da iskusite i off piste- terensku vožnju.

SNOWBOARD ZA POČETNIKE SREDNJI NIVO NAPREDNI NIVO
Osnovno vođenje snowboarda Gibanje Carving tehnika
Spust pravolinijski niz blagu padinu Opružanje-pregibanje u osnovnom zaokretu Okreti (u kosom spustu, niz padnu liniju) 180° i 360°
Paralelno otklizavanje (prsti,peta) Osnovno dinamično vijuganje Off piste-terenska vožnja
Osnovni zaokreti Switch osnovno vijuganje
Korišćenje ski lifta i žičare
Naši prijatelji
Back To Top Call Now ButtonONLINE BOOKING