skip to Main Content
Rezervacija časova: (+381) 065 5582 856 (+381) 065 5582 852

Ski škola – oblici nastave

Skijanje

INDIVIDUALNA NASTAVA

Najefikasniji način da naučite da skijate ili poboljšate ski tehniku jeste individualna nastava. Instruktori škole skijanja Snow stars team, sa dugogodišnjim iskustvom iza sebe, pomoći će Vam da taj cilj i ostvarite. Individualna nastava podrazumeva rad instruktora sa 1 do 3 osobe, što znači da, zajedno sa Vama, časove mogu pohađati i Vaša porodica ili prijatelji. Na taj način, instruktor ima mogućnost da svakom pojedincu pristupi na poseban način i prilagodi časove trenutnom znanju i sposobnostima polaznika. Naš tim sjajnih i visokokvalifikovanih instruktora osmisliće časove tako da oni odgovaraju svakom pojedincu. Bilo da ste početnik u skijanju, želite da podignete svoju ski tehniku na viši nivo ili, pak, želite da poboljšate i unapredite svoj stil skijanja, sa individualnom nastavom garantujemo Vam brz napredak.
Takođe, u dogovoru sa ski instruktorom, polaznici mogu da prilagode broj i termine nastavnih sati svojim željama i potrebama.

GRUPNA NASTAVA

U cilju poboljšanja kvaliteta nastave i povećanja dinamike rada Ski škola Snow stars team nudi i grupnu nastavu koja broji 4 do 8 polaznika. Grupna nastava je najbolji način da naučite da naučite da skijate ili poboljšate svoju ski tehniku dok istovremeno razvijate takmičarski dug, sklapate poznanstva i stičete nove prijatelje. Zahvaljujući pozitivnoj atmosferi na časovima i korišćenju savremenih nastavnih metoda pri učenju sportskih tehnika dobićete najbolje instrukcije i to kroz praktično iskustvo. Pored vežbanja i usavršavanja odgovarajućih tehnika moći ćete i da uživate u čarima skijanja i divnoj prirodi NP Kopaonik.

Što se organizacije nastave tiče, predviđen je rad u trajanju od 5 dana po 2 sata. Počinje se nedeljom i ponedeljkom, a grupe se formiraju prema uzrastu i skijaškom znanju. Zahvaljujući tome, ali i radu u malim grupama, ski instruktor će moći da se posveti svakome ponaosob prilagođavajući časove sposobnostima i znanju svakog polaznika.

Snowboard

INDIVIDUALNA NASTAVA

Bez obzira na to da li ste početnik, dobar poznavalac ili ekspert u vožnji snowboard-a, individualna nastava je najbolji način da naučite ili unapredite svoju tehniku i stil. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu instruktora ski škole Snow stars team, časove možemo da prilagodimo potrebama svakog pojedinca tako da odgovaraju njegovom trenutnom znanju i sposobnostima. Pored toga, održavanje individualnih časova je fleksibilno. To znači da polaznici mogu da usklade broj i termine nastavnih sati sa svojim željama i obavezama.

Individualna nastava snowboard-a podrazumeva rad sa 1 do 3 osobe kako bi instruktor imao mogućnost da se posveti svakom polazniku i pristupi mu na poseban i odgovarajuć način.

GRUPNA NASTAVA

Kako bi poboljšala kvalitet nastave i podstakla timski duh, škola skijanja Snow stars team je u svoju ponudu uvrstila i grupnu nastavu snowboard-a. Ona podrazumeva rad instruktora sa 4 do 8 polaznika. Ukoliko želite da naučite osnovne tehnike snowboard-a ili izbrušite svoj stil i tehniku, a da istovremeno upoznajete nove ljude i razmenjujete iskustva u jednoj pozitivnoj i vedroj atmosferi, onda je grupna nastava najbolja opcija za Vas.

Planom je predviđeno da se nastava održava 5 dana po 2 sata, a počinje se nedeljom i ponedeljkom. Grupe se formiraju prema uzrastu i znanju.

Naši prijatelji
Back To Top Call Now ButtonONLINE BOOKING