skip to Main Content
Rezervacija časova: (+381) 065 5582 856 (+381) 065 5582 852

Najčešća pitanja

Gde se nalazi predstavništvo ski škole Snow stars team?

Predstavništvo ski škole Snow Stars Team nalazi se u hotelu Putnik na Kopaoniku. Zborno mesto ili meeting point se nalazi u Dolini sportova ispod hotela Grand, a prostor je obeležen dvema velikim vertikalnim crvenim zastavama, na kojima piše ski škola i ski school.

Kako da rezervišem časove?

Časove ski škole možete rezervisati putem telefona, maila, sajta, na recepciji hotela Putnik, u skijasnici istog hotela, u Dolini sportova na zbornom mestu, kao i putem aplikacije.

Da li su oprema i ski pass uključeni u cenu?

Ne, oprema i ski pass nisu uključeni u cenu. Ukoliko Vam je potrebna oprema, možete je iznajmiti i u našem ski servisu u hotelu Putnik. Što se ski pass-a tiče, trebalo bi da svi skijaši i snowboarderi nabave validan ski pas pre nego što započnu sa časovima.

Da li mogu da biram svog ski instruktora?

Da, ta opcija je moguća za individualnu nastavu i ukoliko je odabrani ski instruktor slobodan u željenom periodu. Međutim, ne možemo da garantujemo da ćete dobiti željenog instruktora kada je grupna nastava u pitanju.

Da li postoji starosna granica za početak učenja skijanja ili snowboard-a?

Ne postoji posebna starosna granica za učenje skijanja i snowboarda-a, jer je to individualna stvar.
Ono što je najbitnije, a mislimo na decu je to da ih ne treba prisiljavati na skije ukoliko to ne žele. Moramo imati na umu, da su za decu veoma važni prvi utisci, koji u velikoj meri zavise od samih instruktora skijanja. Idealno vreme za upoznavanje sa skijama je posle navršene druge godine.
Kod starijih početnika je vrlo vazno da savladaju strah, koji je često prepreka pri prvim koracima na skijama.
Ono što je najbitnije je da prve korake na snegu učinimo pod stručnim vođstvom.

Naši prijatelji
Back To Top Call Now ButtonONLINE BOOKING