skip to Main Content
Rezervacija časova: (+381) 065 5582 856 (+381) 065 5582 852

Aktivnosti ski škole

Svakog dana od 9 do 10h

Trening ski škole Snow Stars Team

Svakog dana, u terminu od 9h do 10h, instruktori ski škole Snow Stars Team imaju obavezan trening sa svojim demostratorima. Na treningu, osim usavršavanja tehnike skijanja, rade se koordinacijske vežbe, zatim sinhrono skijanje, kao i akrobatika u skladu sa svojim mogućnostima.
Svi koji žele da prisustvuju treningu, ili kao učesnici ili kao posmatrači, mogu da se jave na telefone ski skole kako bi dobili potrebne informacije. Za one koji žele da učestvuju u treningu sa našim timom, neophodan je najmanje C nivo skijaškog znanja.

Trening škola skijanja
Dodela diploma Kopaonik
Svakog petka od 19h

Dodela diploma ski škole

Završetak obuke simbolično se obeležava svečanom dodelom diploma koja se organizuje petkom u 19 časova. Tom prilikom, instruktori uručuju učenicima, sa kojima su se družili tokom nedelje, diplome. Na njima je, pored imena i prezimena učenika, upisan i nivo usvojenog skijaškog ili borderskog znanja. U toku programa objavljuju se rezultati sa trke ski škole, a pobednicima se dodeljuju nagrade. Svečanost se završava spektakularnim vatrometom koji ski škola Snow stars team poklanja prisutnima.

Svakog petka u 11h

Trka zadovoljstva

Svakog petka, u 11 časova, u centru skijališta na stazi Karaman greben, škola skijanja Snow stars team organizuje trku za polaznike škole. Staza na kojoj se trka odvija, po nagibu i rasporedu kapija, prilagođena je mogućnostima takmičara.
Proglašenje pobednika se organizuje na svečanoj dodeli diploma, a nakon zavšetka programa, svi učesnici mogu da se informišu o plasmanu i postignutom rezultatu.

Trka zadovoljstva ski škola
Animacioni program Snow stars team
Svakog dana od 19 do 21h (osim petkom)

Animacioni program za decu „Igre na snegu“

Neka vaša deca provedu aktivan popodnevni odmor na planini, na svežem planinskom vazduhu, svakog dana od 19 do 21h (osim petkom), i sve to u organizaciji i pod budnim okom naših profesora sporta i fizičkog vaspitanja i profesionalnih animatora. Naš rekreativno – animacioni program „Igre na snegu“ obuhvata večernju šetnju do Doline sportova gde će se Vaša deca sankati kliskati, grudvati, praviti Sneška Belića na najkreativniji način. Pored toga, učestvovće i u dečjim štafetnim igrama, sportskim igrama na snegu, karaokama, mogu biti „mali recitatori“, osmišljatu „igre iz dečije mašte“ i još mnogo toga.

Svakog dana 19 od 21h

Noćno skijanje

Doživite čari noćnog skijanja sa najboljim instruktorima Snow stars team-a.
Polazak iz hotela sa instruktorom skijanja je u 19h. Prevoz do Doline sportova je obezbeđen, a skijanje i usavršavanje je zagarantovano. Dolazak u hotel je u 21h.

Noćno skijanje na Kopaoniku
Naši prijatelji
Back To Top Call Now ButtonONLINE BOOKING